AVR DOMOTICA is nu KNX Partner

Gepubliceerd door

Datum 15 juni 2016

Een systeem dat zijn waarde behoudt

KNX is het enige systeem dat voldoet aan de eisen van de Europese (EN50090) en internationale (ISO/IEC 14543) norm voor woningautomatisering. De conformiteit met deze normen onderstreept de kwaliteit en duurzame waarde van de KNX-technologie. Deze conformiteit is een kwaliteitslabel voor bouwers. KNX is een open, trapsgewijs uit te breiden en consequent gebruikers-georiënteerd systeem. Het is voorbereid op alle toekomstige generaties van producten.

Een open systeem

Met KNX heeft u vrije productkeuze: meer dan 450 fabrikanten bieden een groot aantal KNX-gecertificeerde en –compatibele producten aan, die voldoen aan de huidige technische standaarden. Dit biedt u grote onafhankelijkheid.

Oplossingen op maat voor intelligent wonen

KNX is wereldwijd de enige open standaard voor domotica en immotica en toekomstgericht, als consequente doorontwikkeling van EIB (sinds 1987).

KNX communiceert ofwel via het stroomnet (powerline), via een laagspanningsbusleiding, via radiosignalen of via IP. KNX stuurt overkoepelend verlichting, verwarming, jaloezie, ventilatie, maar ook media- en veiligheidstechniek. Daardoor ontstaat een systeem dat spaarzaam werkt en voldoet aan de behoeftes van de bewoners of gebruikers van een gebouw.

 KNX_PARTNER_RGB